نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود

هشدار معاون سیاسی سپاه به آمریکایی‌ها

هشدار معاون سیاسی سپاه به آمریکایی‌ها سردار جوانی در پایان تاکید کرد: امروز آمریکایی‌ها باید در محاسبات خودشان تجدید نظر کنند. زمانی که آمریکایی‌ها یک قدرت برتر و منسجم بودند و در واقع آمادگی برای انجام عملیات داشتند و با لشکرکشی وارد منطقه شدند به نتیجه‌ای نرسیدند در حالی که در آن زمان مقاومت هم به شکل امروز وجود نداشت، اما امروز آمریکایی‌ها در منطقه دچار سایش قدرت شدند و تنفر شدیدی از آن‌ها در منطقه وجود دارد و مقاومت قدرتمندی هم در منطقه شکل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 30
کد خبر: ۳۹۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، معاون سیاسی سپاه گفت: اگر آمریکایی‌ها فراتر از عملیات روانی بخواهند اقدامی را در عراق انجام دهند یک شکست راهبردی بزرگتر از گذشته را در کارنامه خود ثبت خواهند کرد.

 

سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره برخی اخبار و تحلیل‌ها مبنی بر تحرکات اخیر آمریکا در عراق و تهدید گرو‌های مقاومت در این کشور گفت: آمریکایی‌ها با تمرکز بر نوعی عملیات روانی می‌خواهند کار‌های خود را به پیش ببرند و در این زمینه تهدیداتی علیه گرو‌های مقاومت در عراق و بعضا هم تهدیداتی علیه ایران مطرح می‌کنند.

 

وی افزود: آن‌ها به دنبال این هستند تا از این طریق بتوانند بر روند تحولات تاثیر بگذارند و آن‌ها را به سمت و سویی که مد نظر خودشان است به خصوص در موضوع انتخاب نخست وزیر در عراق و روند‌های سیاسی در این کشور سوق بدهند.

 

سردار جوانی ادامه داد: نکته مهمی که وجود دارد این است که اگر آمریکایی‌ها بخواند فراتر از عملیات روانی، اقدامات نظامی انجام دهند و به خیال خودشان کار مقاومت را به انتها برسانند و تحولات در منطقه راهبردی غرب آسیا را تغییر دهند، با اطمینان خاطر می‌شود گفت که دچار یک خطای راهبردی شده و اشتباهاتی را که در ۱۸ سال گذشته در غرب آسیا مرتکب شدند تکرار خواهند کرد و یک شکست بزرگتر از گذشته در کارنامه آن‌ها ثبت خواهد شد.

 

معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه هرنوع اقدام عملی آمریکایی‌ها در عراق مبتنی بر یک برآورد غلط صورت می‌گیرد، تصریح کرد: آمریکایی‌ها دچار نوعی توهم شدند که می‌توانند در چنین شرایطی برنامه‌های خود را به نتیجه برسانند. آن‌ها بهتر است قبل از هر اقدامی نگاهی به اقدامات خود در ۱۸ سال گذشته در منطقه داشته باشند. یک نگاه اجمالی نشان می‌دهد آمریکایی‌ها در منطقه خصوصا در عراق هزینه‌هایی زیادی را مرتکب شدند از طرفی تلفات زیادی هم دادند و به هیچ کدام از اهداف خودشان نرسیدند. اگر آمریکایی‌ها کار دیگری را انجام دهند در ادامه اشتباهات آن‌ها خواهد بود و هزینه‌های آمریکا را افزایش خواهد داد.

 

وی با بیان اینکه اساسا شرایط منطقه متفاوت از آن چیزی است که آمریکایی‌ها فکر می‌کنند، تاکید کرد: مقاومت امروز در منطقه یک مقاومت یکپارچه است و اینکه تصور می‌کنند در جغرافیای عراق می‌توانند به صورت محدود کاری را انجام دهند تصور باطلی است. گرچه در داخل خود عراق ظرفیت‌های فراوانی از جمله ظرفیت مردم، مقاومت و مرجعیت و آگاهی و هوشیاری که در مجموعه‌های مختلف در این کشور وجود دارد و اجازه نمی‌دهد آمریکایی‌ها نقشه‌های خودشان را پیاده کنند.

 

سردار جوانی در پایان تاکید کرد: امروز آمریکایی‌ها باید در محاسبات خودشان تجدید نظر کنند. زمانی که آمریکایی‌ها یک قدرت برتر و منسجم بودند و در واقع آمادگی برای انجام عملیات داشتند و با لشکرکشی وارد منطقه شدند به نتیجه‌ای نرسیدند در حالی که در آن زمان مقاومت هم به شکل امروز وجود نداشت، اما امروز آمریکایی‌ها در منطقه دچار سایش قدرت شدند و تنفر شدیدی از آن‌ها در منطقه وجود دارد و مقاومت قدرتمندی هم در منطقه شکل گرفته است./ تسنیم

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار